Keez

Nocashevents Keez

Nume domeniu: keez.ro

. Anul infiintarii: 2017
. Orasul in care activeaza (city of operations):Bucuresti
. Membrii echipei (numar): 13
. Industria (ex. servicii financiare): Services
. Sectorul de activitate (ex: transfer de bani): Consultanta management, contabilitate, salarizare, analiza financiara.
. Tehnologia folosita: Arhitectura bazata pe microservicii dezvoltate in Java si gazduite in Microsoft Azure folosind docker. Microserviciile folosesc PostgreSQL si redis. Front-end-ul comunica printr-un API REST si este scris folosind Angular. Am mai folosit: GraphQL, OpenID si node.js

. Scurta descriere a companiei:

keez.ro este o companie de tehnologie specializata in servicii digitale de contabilitate pentru firme mici, PFA, si start-up.

Prin intermediul tehnologiei, keez.ro transforma activitatile de back-office in instrumente de management de zi cu zi. keez.ro ajuta antreprenorii sa isi concentreze energia si inventivitatea pe ideea lor de afaceri propriu-zisa, fara a aloca, mai mult decat este strict necesar, timp si bani in activitati de back-office.

. Problema pe care o rezolva:

Antreprenorul nu beneficiaza de servicii comparabile cu cei din corporatii keez.ro rezolva problema contabilitatii si a salarizarii pentru companii mici si mijlocii care nu au contabil inhouse.
Folosind keez.ro, informatiile financiare ale firmei sunt de actualitate (nu sunt obtinute pe 25 ale lunii urmatoare)
Vizualizarea resurselor financiare are companiei (banca/casa) realtime
Eliminarea overheadului logistic (documentele justificative sunt trimise online, nu sunt transportate de la firma la contabil si inapoi, cu probleme de stocare si riscuri de pierdere)
Keez.ro ofera consultanta nelimitata nu doar o interactiune minima contabil-client (contabilul se grabeste sa inregistreze actele, nu mai are timp de verificari amanuntite si sfaturi)
Accesul la documente este online si imediat, cu capabiliati de search.
Keez.ro traduce din limbaj contabil in limbaj natural toate cifrele. Contabilul clasic lucreaza practic pentru stat (Clientul primeste documentele in formatul cerut de autoritatile statului, nu unul usor de citit si de interpretat. Nu exista rapoarte pe intelesul clientului ci doar pe limba contabilului)
Procesele keez.ro sunt auditate Big4. Contabilul clasic nu este verificat de nimeni (Auditarea propriului contabil nu este fezabila). Sistemul de notificari al keez.ro salveaza antreprenorul de a tine minte si sa rezolve toate problemele administrative/fiscale/diverse (Ex: expirarea sediului social, plata split tva in doua conturi etc.)

. Solutia propusa (ce o face unica):

Oferim o platforma prin care Administratorul rezolva probleme diverse si interconectate. Nu ii oferim un soft de contabilitate sau salarizare + un contabil sau un inspector ITM ci efectiv serviciu de o calitate superioara, la cheie.

. Model de business (customer Focus: B2B sau B2C): B2B
. Stadiul actual al afacerii: Live cu primele doua componente, in curand extindem cu alte module/chei pentru optimizarea fluxurilor din
. Fonduri atrase (mii euro): 500.000 euro
. Persoana de contact: nume, pozitie, email /mobil: Daniel Mateescu, CEO, daniel.mateescu@keez.ro, +40 740 080 151