PAGO

Nocashevents PAGO

Nume domeniu: pagoplateste.ro

. Anul infiintarii: 2016
. Orasul in care activeaza (city of operations):Bucuresti
. Membrii echipei (numar):14
. Industria (ex. servicii financiare): Servicii financiare
. Sectorul de activitate (ex: transfer de bani): Plati mobile
. Tehnologia folosita: Aplicatie mobila nativa pe iOS si Android

. Scurta descriere a companiei:

Timesafe dezvolta Pago, o aplicatie mobila prin care se pot centraliza si plati facturi de la peste 65 de furnizori de utiliati din Romania, se poate incarca credit pe mobil de la toti operatorii telecom si se pot achizitiona asigurari RCA de la toate companiile de asigurari.

. Problema pe care o rezolva:

Nu mai e nevoie sa folosesti mai multe aplicatii sau sa cauti facturile prin posta sau email pentru a le plati. Orice informatie introdusa o data, spre exemplu detaliile cardului, nu mai este solicitata ulterior.

. Solutia propusa (ce o face unica):

Solutia propusa (ce o face unica/cum se diferentiaza fata de alte solutii): Este singura aplicatie care permite conectarea conturilor online ale furnizorilor. Orice alta metoda de plata necesita sa ai la indemana factura (ex. pentru a prelua suma de plata si numarul facturii in aplicatiile bancilor) sau sa folosesti mai multe aplicatii (ex. aplicatiile furnizorilor). In Pago le ai pe toate intr-un singur loc.

. Model de business (customer Focus: B2B sau B2C): B2B sau B2C) B2B2C
. Stadiul actual al afacerii: Aplicatia este lansata de 6 luni pe App Store si Play Store, am depasit 85.000 de descarcari.
. Fonduri atrase (mii euro): Informatie confidentiala conform acordului semnat cu Banca Transilvania, care a achizitionat un pachet de 19.67% in Noiembrie 2017.
. Persoana de contact: nume, pozitie, email /mobil: Adrian Cighi, cofondator, adrian@pagoplateste.ro, 0730075127