GALA NOCASH - premiile de excelenta din industria platilor electronice - editia a XVII-a

Premiera: Competitie Fintech-uri Locale
JURIZATA DE BANCI, SCHEME DE PLATA, GIGANTI IT SI FONDURI DE INVESTITII

Save The Date.7 Mai 2018
Rezerva un loc acum! SOLD OUT! 130 locuri ramase.
Gala NOCASH este evenimentul cu cea mai lunga istorie din industria de
plati electronice, fiind organizat in primavara fiecarui an începând cu
2002. Tocmai aceasta traditie il face poate si cel mai important eveniment
anual de profil din tara noastra.
Latest updates offered by exceptional international speakers
Business opportunities and experiences exchanges
Workshops on legislation, technical solution and business models
.

GALA NOCASH - premiile de excelenta din industria platilor electronice - editia a XVII-a

Ce veti invata si beneficiile inregistrarii la acest eveniment.

Gala NOCASH este evenimentul cu cea mai lunga istorie din industria de plati electronice, fiind organizat in primavara fiecarui an începând cu 2002. Tocmai aceasta traditie il face poate si cel mai important eveniment anual de profil din tara noastra.

In cadrul Galei se acorda premiile de excelenta pe baza activitatii din anul anterior. De aceea este si atat de asteptat, pentru ca ofera confirmarile oficiale, ale liderilor in domeniu, pe baza de date statistice.

Exista si o serie de premii care se acorda in urma nominalizarilor NOCASH insa votul apartine unui juriu reprezentativ pentru industria de plati, fiind format din peste 40 de persoane: directori departamente carduri sau canale alternative ale emitentilor, reprezentanti ai schemelor de plata, procesatorilor de card, furnizorilor de infrastructura, si nu in ultimul rand, ai autoritatilor de autorizare, reglementare si supraveghere.

Aflati mai multe
Locatie

Teatrul Naţional Bucureşti, Sala Media
Nicolae Bălcescu 2, Sector 1,
Bucuresti, Romania

Speakers

International professional speakers representing regulators of financial services, banking authorities and fintech community.

Ora si Data

May 7, 2017

17.30

Parteneri

Raiffeisen Bank. APERO, ASSECO, Idemia, Inform Lykos, Visa, Wirecard, Smith & Smith.

Partenerii nostri

Partenerii Nocash Events pentru GALA NOCASH - premiile de excelenta din industria platilor electronice - editia a XVII-a din 7 Mai

Partener principal pentru Fintech Competition

raiffaisenbank

Partener principal Gala NOCASH

festivitatea de decernare a premiilor din industria cardurilor

apero

Parteneri Standard

asseco
idemia
inform
visa
wirecard

Partener Media

Locatie

Teatrul Naţional Bucureşti

Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti funcţionează ca o instituţie publică de cultură, de importanţă naţională, cu personalitate juridică, finanţată din venituri proprii şi subvenţii acordate de la bugetul de stat.

Un spațiu românesc de standard european: dotat nu doar cu 7 spații de joc (şase săli închise şi un amfiteatru în aer liber) în care se joacă spectacolele din repertoriul curent (40 de titluri !), ci și cu ample foaiere destinate expozițiilor de diverse facturi, o sală de lectură pentru documentare teatrală - spații în care se pot derula proiecte diverse, transdisciplinare.

Aflati mai multe
Nu rata ocazia de a vedea, in premiera, care sunt cele mai interesante si de viitor fintech-uri din Romania in acest moment si ce servicii ofera acestea. Esti la un clic distanta de a-ti afla potentiali parteneri de business. Accesul la prezentarile din cadrul competitiei Fintech se face pe baza unei taxe de acces de numai 49 euro / participant / pret fara tva. Pentru delegatiile de minim trei persoane, pretul este de 35 euro / participant / fara tva.

Accesul este gratuit in a doua parte a evenimentului, când are loc festivitatea de decernare a premiilor din industria cardurilor.
Inscrie-te acum
si rezerva-ti locul in sala!

Important: Cum locurile sunt limitate, vor avea intaietate in sala cei care au participat si in prima parte a evenimentului.  Doresc sa particip la competitia Fintech:
  Doresc sa particip la Gala NOCASH - festivitatea de premiere:

  E: contact@nocashevents.ro
   
  P: +40 744 427 610

  Dați-ne un telefon sau trimiteți un e-mail, încercăm să răspundem tuturor întrebărilor în 24 de ore în zilele lucrătoare.