SymphoPay

Nocashevents SymphoPay

Nume domeniu: symphopay.ro

. Anul infiintarii: 2015
. Orasul in care activeaza (city of operations): Bucuresti
. Membrii echipei (numar): 7
. Industria (ex. servicii financiare): Servicii financiare
. Sectorul de activitate (ex: transfer de bani): procesare plăți electronice
. Tehnologia folosita: Platforma de plăți electronice dezvoltată în cloud, capabilă să conecteze terminale de plata tip EFT-POS, integrând astfel tehnologii web cu protocolul ISO8583 folosit de POS-uri.

. Scurta descriere a companiei:

SymphoPay este o companie fondata in 2015 de către o echipa de profesioniști cu experiență de peste 15 ani în domeniul plăților electronice si a platformelor online. Viziunea companiei este de a transforma terminalele de plata din simple cititoare de carduri in „mașini de marketing”.

. Problema pe care o rezolva:

Atât comercianții cât și băncile investesc în tehnologii ce îi ajuta sa înțeleagă comportamentul de plata al clienților si să comunice cu aceștia in mod relevant.

Soluția SymphoPay conectează terminalele de plata (atât fixe cat si mobile) la o platformă centrală, oferind posibilitatea comercianților să definească și să controleze comportamentul POS-ului în timpul tranzacției, având posibilitatea să comunice cu clienții atât pe ecran cât și pe chitanțe, relevant și in timp real. Mai mult, având capabilități de conectare la multiple bănci, ajută comercianții să eficientizeze procesul de plată prin consolidarea mai multor bănci într-un singur POS, oferind o experiență de plată unificată și integrată.

. Solutia propusa (ce o face unica):

Unicitatea soluției este data de integrarea platformei online pe procesul de tranzacționare desfășurat intre POS si bancă, arhitectură ce permite controlul in timp real al comportamentului fiecărui terminal de plata. Capabilitățile multi-banca, multi-comerciant și multi-canal diferențiază soluția SymphoPay de orice altă soluție de procesare a tranzacțiilor de tip „card present”.

. Model de business (customer Focus: B2B sau B2C): B2B, se adresează comercianților, băncilor sau procesatorilor de plăți electronice.
. Stadiul actual al afacerii: Soluția este disponibila comercial începând cu Noiembrie 2016, avand in prezent înrolați peste 70 de comercianți (ex. FAN Courier, Elefant.ro, BestKids, Okazii.ro, etc.)
. Fonduri atrase (mii euro): 550.000 EUR
. Persoana de contact: nume, pozitie, email /mobil: Daniel Nicolescu, Managing Partner & Co-Founder, daniel.nicolescu@symphopay.ro /+40 722 588 898