ThinkOut

Nocashevents ThinkOut

Nume domeniu: thinkout.io

. Anul infiintarii: 2016
. Orasul in care activeaza (city of operations): Iași și Budapesta
. Membrii echipei (numar): 8 membri pe ariile Administrativ, Dezvoltare Produs, Comunicare și Marketing, Customer Care (6 în Iași, un reprezentant în Budapesta și un intern pentru piața poloneză).
. Industria (ex. servicii financiare): Servicii financiare
. Sectorul de activitate (ex: transfer de bani): Analiză și prognoză financiară
. Tehnologia folosita: NodeJS/ Angular on Google Cloud Platform

. Scurta descriere a companiei:

ThinkOut este un startup de fintech cu operațiuni în România și Ungaria, care oferă o soluție online de business intelligence pentru analiza performanței companiilor mici și mijlocii cu ajutorul istoricului tranzacțiilor bancare.

. Problema pe care o rezolva:

Problemele de cash flow sunt pe locul II în topul motivelor pentru care firmele nou-înființate se închid. Acest fenomen are drept cauză principală absența unei analize în timp util a performanței afacerilor de către managerii de IMM-uri. O analiză constantă, preventivă, este greu accesibilă din cauza complexității documentelor contabile, a informațiilor disparate, a efortului de calcul și timpului necesar.

. Solutia propusa (ce o face unica):

ThinkOut face accesibilă analiza de business în timp real datorită tehnologiei prin care transformă automat istoricul tranzacțiilor bancare în rezultate ușor de vizualizat și înțeles și în prognoză de încasări și plăți.

. Model de business (customer Focus: B2B sau B2C): ThinkOut este un produs B2B ce funcționează după modelul SaaS cu abonament lunar, 30 de zile de free trial și discount pentru abonamentul anual. În cadrul parteneriatelor cu instituțiile financiare se aplică preț preferențial pentru clienții partenerilor și shared revenue.
. Stadiul actual al afacerii: ThinkOut a lansat în decembrie 2017 versiunea 1.0 a produsului (după un MVP în august 2016 și o versiune Beta în martie 2017) și are deja utilizatori din România și Ungaria. În februarie 2018 a intrat în programul de accelerare al MKB Fintechlab din Budapesta și în martie 2018 a fost lansată platform pentru Ungaria. În prezent se lucrează la localizarea produsului și pentru piața poloneză.
. Fonduri atrase (mii euro): 25 000 Euro din partea MKB Fintechlab Budapest
. Persoana de contact: nume, pozitie, email /mobil: Irina Theodoru – Responsabil Comunicare, Email: irina@thinkout.io, Telefon: 0744833377