Twispay

Nocashevents Twispay

Nume domeniu: twispay.com

. Anul infiintarii: 2017
. Orasul in care activeaza (city of operations): Bucuresti
. Membrii echipei (numar): 40
. Industria (ex. servicii financiare): Servicii financiare
. Sectorul de activitate (ex: transfer de bani): Plăți online
. Tehnologia folosita: Software cloud-hosted dezvoltat in-house

. Scurta descriere a companiei:

Twispay este un start-up cu pedigree IT&C care activează în domeniul financiar. Aici, expertiza financiară întâlnește tehnologia de ultimă generație, pentru a-i ajuta pe comercianții online să își atingă obiectivele de business.
Twispay se bucură de finanțare 100% elvețiană și este susținută de propria bancă acceptatoare, licențiată BNR pentru spațiul economic european, fapt ce îi permite să navigheze domeniul FinTech în cunoștință de cauză și cu beneficii în plus pentru parteneri și clienți.

. Problema pe care o rezolva:

Instrumentarul de care un comerciant online are nevoie pentru a integra, personaliza, administra și fructifica metode de încasare a plăților online este deseori incomplet, răsfirat pe mai multe platforme tehnologice și rareori ia în considerare nevoile consumatorilor finali.
De asemenea, integrările cu miriada de tehnologii utilizate de comercianți sunt de multe ori dificile și costisitoare. Nu în ultimul rând, experiența utilizatorilor (UX) este inegală în ultima fază a efectuării plăților, fapt ce duce la pierderea a procente importante din vânzări.

. Solutia propusa (ce o face unica):

Twispay oferă un set versatil de integrări și instrumente care facilitează acceptarea în siguranță a plăților online. Integrarea este simplă, customizabilă printr-un API puternic, iar tabloul de tranzacții pus la dispoziție comercianților permite administrarea tuturor datelor financiare într-un singur loc.

Pagina de plată este securizată, personalizabilă în cel mai mic detaliu și permite plăți recurente cu un singur clic. Serviciul este perfect scalabil, așa încât comercianții au un motiv în minus de îngrijorare în preajma sărbătorilor și de Black Friday.
Nu în ultimul rând, pentru a veni în sprijinul comercianților europeni, Twispay a dezvoltat module de plată ușor de integrat pentru cele mai populare platforme de ecommerce: Magento, WooCommerce, PrestaShop, OpenCart, OsCommerce și WHMCS

. Model de business (customer Focus: B2B sau B2C): B2B2C
. Stadiul actual al afacerii: Twispay se află într-o creștere constantă, cu cele mai accelerate rate de adopție în România, Germania, Spania și Italia.
. Fonduri atrase (mii euro): Informație confidențială.
. Persoana de contact: nume, pozitie, email /mobil: Cristi Gheorghe, Product & Marketing Director, cristi.gheorghe@twispay.com +40373780729